štvrtok 25. augusta 2016

Ďalšie školské pomôcky #DIYSummer2016





Neviem, či som to len ja, alebo je nás viac, čo vždy ideme na nákup do školy s tým, že si ideme kúpiť nejaké super cute veci do školy a potom zistíme, aké sú všetky tie super cute veci drahé a skončíme s obyčajnými nudnými zošitmi?
Tak tu je pár nápadov, ako si jednoduché veci vyzdobiť tak, aby vyzerali úžasne a navyše si ich môžete vyzdobiť podľa seba a dať tam, čo sa vám páči...

1. Zlaté ceruzky???
ÁNO!! Každý kto mal aspoň raz v živote tie nudné odporné žlté ceruzky, hore ruky... :D Jediné čo na toto potrebujete je zlatú farbu vo spreji a ceruzky... Myslím, že postup ani nemusím vysvetľovať. 
Svoje ceruzky  si môžete ozdobiť aj ináč, napríklad nejakou ozdobnou lepiacou páskou, alebo si ich jednoducho nafarbiť akrylovými farbami ako sa vám zapáči :)


2. Ozdobné spinky na spisy
Jediné čo potrebujete sú buď nejaké pekné gombíky, alebo nejaké blbôstky čo som vám váľajú doma, spinky na spisy a tavnú pištoľ. Postup je tiež veľmi jednoduchý. Zoberte svoje gombíky (alebo hocičo, čo chcete použiť na ozdobenie) a prilepte ich tavnou pištoľou k vrchu spiniek.


3. Obaly na dokumenty
Ja som sa v prvom rade snažila opraviť jeden svoj starý obal na dokumenty, ktorý vyzeral takto:
Asi nemusím vysvetľovať, prečo mi doma pár rôčkov len zbieral prach...
Mama mi pred nedávnom priniesla z práce staré nástenné kalendáre, ktoré tam mala a tak som dostala nápad... Vystrihla som si obrázok, ktorý sa mi páčil. Pripevnila som obrázok jemne lepidlom len na zadnej strane, aby sa mi vpredu nepokrčil a neponičil lepidlom. Potom som už len vzala ozdobnú lepiacu pásku a orámovala ňou obrázok. to isté som spravila aj s ďalšími obalmi na dokumenty.
 
 


 4. Zošity
Vážne tu asi nemusím vysvetľovať, ako som to spravila...Jednoducho papiere, ozdobná lepiaca páska a zošity :) nič viac, nič menej :)Jediná vec, ktorú som do toho zošita ešte pridala bolo, že som na prvú úplne čistú stranu nalepila pár odkazových bločkov, aby som ich mala vždy po ruke :)




Tak toto sú moje školské pomôcky
Na dnes je to všetko a 



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára